Prepara o paine cu malai, pe care o poti servi cu succes atat la masa de pranz, cat si la cina sau la micul dejun de a doua zi.
Pentru a prepara painea cu malai ai nevoie de urmatoarele lucruri:
- 1 ½ cana de faina integrala
- 1 ½ cana de malai
- 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
- 2 linguri de arrowroot pudra
- 1/3 cana de zahar brun
- 1 lingurita de sare
- 1/3 cana de ghee
- 1 cana de lapte batut
- 1 cana de apa
Citeste: 5 SURSE BOGATE IN PROTEINE, IDEALE PENTRU VEGETARIENI
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge cu unt o tava si introdu tava in cuptor.
Intre timp, amesteca toate ingredientele uscate, apoi incorporeaza in aceastea ghee-ul topit, laptele batut, dar si apa. Amesteca pana cand obtii nu aluat. Scoate apoi tava din cuptor, pune compozitia obtinuta in tava si reintrodu-o la cuptor, unde o vei lasa in jur de 25-30 de minute. Scoate painea din cuptor si consum-o calda sau rece.
Citeste si: 3 PLANTE BENEFICE PE TIMP DE TOAMNA
Pont: poti adauga in aluatul de paine si ingrediente precum ardei gras maruntit, ardei iute maruntit, rosii deshidratate, salvie, marar sau patrunjel.
*Hatha Yoga SEVA organizeaza, in perioada 27 ianuarie 2018 – 11 februarie 2018, un retreat la Marari Beach, o plaja paradisiaca din sudul Indiei. Inscrierile se incheie pe 15 noiembrie 2017. Mai sunt 5 locuri disponibile - pentru mai multe informatii, dar si pentru inscrieri intra aici.