Tabouleh, renumita salata libaneza cu bulgur si patrunjel Skip to main content
Tabouleh, renumita salata libaneza cu bulgur si patrunjel

Tabouleh este o reteta renumita de salata libaneza, bogata in fibre si vitamine. Se prepara usor, rapid si poate fi inclusa in dietele pentru detoxifiere sau pentru eliminarea kilogramelor in plus.

CITESTE 2 REȚETE VEGETARIENE DE LA MAESTRUL YOGHI BHAJAN

Ingrediente:

  • 3-4 legaturi de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 gr de bulgur (se poate inlocui cu quinoa sau cuscus)
  • 1 lamaie proaspat stoarsa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 rosii medii
  • Optional: menta, ridichi

CITESTE GHEE, NECTARUL IN AYURVEDA – CE ESTE SI CUM SE PREPARA

Preparare:

Se fierbe bulgurul, cateva minute, pana se inmoaie. Se strecoara bine, pana se scurge toata apa ramasa dupa fierbere. Se taie foarte marunt patrunjelul, ceapa verde si/sau menta. Eventual, se pot toca in robotul de bucatarie. Rosiile se taie cubulete, iar sucul de rosii scurs se foloseste la salata. 

Intr-un bol mare, se amesteca bine toate ingredientele. Salata se poate servi imediat sau se poate lasa la frigider pentru o jumatate de ora sau pana a doua zi. Cat timp sta la frigider, salatei i se imbogateste gustul, pe masura ce ingredientele se intrepatrund.

 

*In februarie 2019 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

Comenteaza cu Facebook