Tabouleh este o reteta renumita de salata libaneza, bogata in fibre si vitamine. Se prepara usor, rapid si poate fi inclusa in dietele pentru detoxifiere sau pentru eliminarea kilogramelor in plus.
CITESTE 2 REȚETE VEGETARIENE DE LA MAESTRUL YOGHI BHAJAN
Ingrediente:
- 3-4 legaturi de patrunjel
- 1 legatura de ceapa verde
- 100 gr de bulgur (se poate inlocui cu quinoa sau cuscus)
- 1 lamaie proaspat stoarsa
- 4 linguri ulei de masline
- 4 rosii medii
- Optional: menta, ridichi
CITESTE GHEE, NECTARUL IN AYURVEDA – CE ESTE SI CUM SE PREPARA
Preparare:
Se fierbe bulgurul, cateva minute, pana se inmoaie. Se strecoara bine, pana se scurge toata apa ramasa dupa fierbere. Se taie foarte marunt patrunjelul, ceapa verde si/sau menta. Eventual, se pot toca in robotul de bucatarie. Rosiile se taie cubulete, iar sucul de rosii scurs se foloseste la salata.
Intr-un bol mare, se amesteca bine toate ingredientele. Salata se poate servi imediat sau se poate lasa la frigider pentru o jumatate de ora sau pana a doua zi. Cat timp sta la frigider, salatei i se imbogateste gustul, pe masura ce ingredientele se intrepatrund.
*In februarie 2019 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.