Prepara o salata de sparanghel cu dovlecel si branza feta, care poate fi servita atat pe post de fel principal, cat si pe post de garnitura.
Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 lingurita de seminte de susan
- 140 g de sparanghel
- 50 g de mazare
- 200 g de dovlecel taiat felii
- 1 lingurita de ulei de susan sau de masline
- o mana de rucola
- 20 g de branza feta
- coaja de la o jumatate de lamaie
Citeste: 5 SURSE BOGATE IN PROTEINE, IDEALE PENTRU VEGETARIENI
Incalzeste o tigaie si pune in ea semintele de susan. Amesteca din cand in cand pentru a nu le lasa sa se arda, apoi scoate-le pe o farfurie.
Fierbe sparanghelul pret de 3-4 minute, apoi scoate-l din apa si lasa-l la uscat. Gateste mazarea pret de 3 minute in apa in care ai fiert sparanghelul, apoi scurge apa.
Taie dovlecelul in felii groase de 0,5 centimetri grosime.
Citeste: 3 TIPURI DE LAPTE VEGAN: INFORMATII NUTRITIONALE SI RETETE
Incinge o tigaie pe foc mic. Pune feliile de dovlecel si sparanghelul in tigaie, dupa ce le ungi cu ulei. Gateste-le pret de cateva minute.
Amesteca apoi sparanghelul cu dovlecelul, dar si cu mazarea fiarta. Adauga rucola, branza feta si coaja de lamaie, iar apoi asezoneaza cu semintele de susan coapte, cu sare si piper si serveste salata.
* In Coimbatore va ajunge si Hatha Yoga SEVA, in timpul calatoriei mistice pe care o organizeaza in perioada 27 ianuarie - 11 februarie 2018. Mai sunt doar 3 locuri disponibile, asa ca acum e momentul oportun sa te inscrii - o poti face aici.