Prepara o reteta gustoasa si satioasa, care se pregateste extrem de usor si rapid. Salata de kale cu naut, mere, nuci si dressing de sirop de artar poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Timp: 15 minute
Ingrediente pentru 4 portii: 4 maini de varza kale, ¼ varza rosie, 2 dovlecei, 2 mere, 1 bat de telina, 1 avocado curatat de coaja, 1 legatura de patrunjel, 1 cana de nuci, 3 cani de naut fiert
Pentru dressing: ¼ cana de sirop de artar, ¼ cana de apa, 1 lingura de sos tahini, 1 lingurita de boabe de mustar, 1 lamaie, sare si piper dupa gust
Toaca varza kale, apoi si varza rosie. Da pe razatoare cei 2 dovlecei. Toaca si batul de telina, apoi taie merele felii si avocado. Marunteste patrunjelul. La final, amesteca toate ingredientele intr-un bol si adauga 1 cana de nuci si 3 cani de naut fiert.
Prepara apoi dressingul amestecand siropul de artar, apa, tahini, mustarul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Pune dressingul peste salata, amesteca bine si serveste.