Programul celei de-a doua editii a Festivalului YogaSat este urmatorul:
17 IUNIE
13.00-15.00: Sosire Festival - welcome note – Receptie Cheile Gradistei
15.00 – 17.00: Cazare
17.30 – 18.30: Cina
19.00 – 21.00: Opening Ceremony Fire ceremony & mantra chanting & didgeridoo/ Val Voicu & Adrian L. Moldovan
18 IUNIE
04.00 – 7.30: Didgeridoo/ meditation & mantra chanting & pranayam & hatha yoga & sun salution /Val Voicu
8.00 – 9.00: Mic dejun
9.30 - 12.30: Stiinta incantarii mantrelor I concept parte teoretica si practica, reper Tantra Loka. Despre mantra AUM si SAUH / Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
13.00 -14.00: Masa de pranz
15.00 – 17.30: Workshop Chakre parte teoretica si practica Corelatii cu alfabetul Sanskrit /Adrian L. Moldovan
18.00 – 19.00: Cina
19.30 – 20.30: Gong Bath: imersiune de o ora in sunetul vindecator in care ascultatorul (asezat sau culcat) este in prezenta undelor sustinute de sunete primordiale/ Simona - Gong Master
20.30 – 21.30: Sitar Mistic Sounds/ Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
19 IUNIE
04.00 – 7.30: Didgeridoo/ meditation & mantra chanting & pranayam & hatha yoga & sun salution /Val Voicu
8.00 – 9.00: Mic dejun
9.30 - 12.30: Stiinta incantarii mantrelor II - concept parte teoretica si practica, reper Tantra Loka. Despre mantra AUM si SAUH/ Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
13.00 -14.00: Masa de pranz
14.30 – 17.30: Workshop Chakre - Cum se exprima chakrele in viata de zi cu zi. Mantra care corespunde fiecarei chakre, petalele chakrelor, sunetele corespondente pe petale, subnivelele chakrelor si cum se reflecta acestea in viata si corpul nostru/ Adrian L. Moldovan
18.00 – 19.00: Cina
19.30 – 20.30: Gong Bath. Imersiune de o ora in sunetul vindecator in care ascultatorul (asezat sau culcat) este in prezenta undelor sustinute de sunete primordiale/ Simona - Gong Master
20.30 – 21.30: Sitar Mistic Sounds / Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
20 IUNIE
04.00 – 7.30: Didgeridoo/ meditation & mantra chanting & pranayam & hatha yoga & sun salution /Val Voicu
8.00 – 9.00: Mic dejun
9.30 - 12.30: Introducere in Vijnana Bhairava (Yoga straveche) existenta obiectelor depinde de perceptie (134)/ Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
13.00 -14.00: Masa de pranz
14.30 – 17.30: Identificarea tipului de prana pe fiecare chakra si invatarea modului in care se poate folosi constient aceasta informatie. Analogii si paralele cu alte sisteme spirituale in care se abordeaza sistemul de chakre /Adrian L. Moldovan
18.00 – 19.00: Cina
19.30 – 20.30: Didgeridoo – Sunete Ancestrale/ Ooan Dagoz KaRa
20.30 – 21.30: Sitar Mistic Sounds / Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
21 IUNIE
04.00 – 7.30: Didgeridoo/ meditation & mantra chanting & pranayam & hatha yoga & sun salution /Val Voicu
8.00 – 9.00: Mic dejun
9.30 - 12.30: Vijnana Bhairava (Yoga straveche) - absenta mintii (108, 112 & 116) / Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
13.00 -14.00: Masa de pranz
14.30 – 17.30: Meditatie la solstitiu. Corespondenta chakrelor cu astrele, cu notele muzicale, cu regnul mineral si vegetal Constiintele guvernatoare ale lumii chakrelor din punct de vedere al traditiei yoga/ Adrian L. Moldovan
18.00 – 19.00: Cina
19.30 – 20.30: Didgeridoo – Sunete Ancestrale/ Ooan Dagoz KaRa
20.30 – 21.30 Sitar Mistic Sounds / Maestrul Dr. Mark Dyczkowski
22 IUNIE
04.00 – 7.30: Didgeridoo/ meditation & mantra chanting & pranayam & hatha yoga & sun salution /Val Voicu
8.00 – 9.00: Mic dejun
9.30 – 11.00: Closing Ceremony – Fire ceremony. Mantra chanting/ Val Voicu, Adrian L. Moldovan, Maestrul Dr. Mark Dyczkowski.
MENIU YogaSat Festival 2nd Edition
Meniul servit in cadrul festivalului este lacto-vegetarian.
Duminica, 17 iunie
Cina - 17:30
- Taitei de orez cu legume si sos de soia
- Placinta cu mere
- Ceai
Luni, 18 iunie
Mic-dejun – 8:00
- Bufet (fructe, lactate, cereale)
Pranz - 13:00
- Supa crema de morcovi cu ghimbir
- Tarta cu legume si telemea & Salata de rucola
Cina - 18:00
- Bulgur cu legume la cuptor
- Mere coapte
- Ceai
Marti, 19 iunie
Mic-dejun - 8:00
- Bufet (fructe, lactate, cereale)
Pranz 13:00
- Supa crema de dovleac cu susan
- Lasagna Vegetala
Cina - 18:00
- Salata indiana cu linte, naut si fasole
- Placinta de dovleac
- Ceai
Miercuri, 20 iunie
Mic dejun - 8:00
- Bufet (fructe, lactate, cereale)
Pranz - 13:00
- Supa de rosii cu busuioc
- Tocanita de linte cu legume
Cina - 18:00
- Salata de cartofi copti
- Salam de biscuiti
- Ceai
Joi, 21 iunie
Mic-dejun - 8:00
- Bufet (fructe, lactate, cereale)
Pranz - 13:00
- Supa crema de ciuperci cu usturoi
- Cartofi la cuptor cu sos cremos de spanac & salata
Cina - 18:00
- Bufet cu ingrediente pentru salata
- Clatite cu diferite dulceturi
- Ceai
Vineri, 22 iunie
Mic-Dejun - 8:00
- Bufet (fructe, lactate, cereale)
*Pot interveni modificari in ceea ce priveste meniul
** Fotografiile sunt cu titlu de prezentare