Salata de sparanghel cu dovlecel si branza feta Skip to main content
Salata de sparanghel cu dovlecel si branza feta

Prepara o salata de sparanghel cu dovlecel si branza feta, care poate fi servita atat pe post de fel principal, cat si pe post de garnitura.

Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 1 lingurita de seminte de susan
  • 140 g de sparanghel
  • 50 g de mazare
  • 200 g de dovlecel taiat felii
  • 1 lingurita de ulei de susan sau de masline
  • o mana de rucola
  • 20 g de branza feta
  • coaja de la o jumatate de lamaie

Citeste: 5 SURSE BOGATE IN PROTEINE, IDEALE PENTRU VEGETARIENI

Incalzeste o tigaie si pune in ea semintele de susan. Amesteca din cand in cand pentru a nu le lasa sa se arda, apoi scoate-le pe o farfurie.

Fierbe sparanghelul pret de 3-4 minute, apoi scoate-l din apa si lasa-l la uscat. Gateste mazarea pret de 3 minute in apa in care ai fiert sparanghelul, apoi scurge apa.

Taie dovlecelul in felii groase de 0,5 centimetri grosime.

Citeste: 3 TIPURI DE LAPTE VEGAN: INFORMATII NUTRITIONALE SI RETETE

Incinge o tigaie pe foc mic. Pune feliile de dovlecel si sparanghelul in tigaie, dupa ce le ungi cu ulei. Gateste-le pret de cateva minute.

Amesteca apoi sparanghelul cu dovlecelul, dar si cu mazarea fiarta. Adauga rucola, branza feta si coaja de lamaie, iar apoi asezoneaza cu semintele de susan coapte, cu sare si piper si serveste salata.

 

* In Coimbatore va ajunge si Hatha Yoga SEVA, in timpul calatoriei mistice pe care o organizeaza in perioada 27 ianuarie - 11 februarie 2018. Mai sunt doar 3 locuri disponibile, asa ca acum e momentul oportun sa te inscrii - o poti face aici.  

Comenteaza cu Facebook