Trufe raw vegane de ciocolata. Un desert care va fi pe placul tuturor. O reteta simpla, cu putine ingrediente, usor si rapid de facut.
Ingrediente:
- ½ cana de unt de cocos
- ¼ lingurita sare de mare fina
- ¼ cana de sirop de artar/agave sau miere
- 1 cana de pudra de cacao
- 3 lingurite de apa rece
CITESTE 2 REȚETE VEGETARIENE DE LA MAESTRUL YOGHI BHAJAN
Optional:
- ¼ lingurita de boia iute
- 1 lingurita de extract natural de vanilie
- ¼ lingurita de extract natural de menta
Topping recomandat:
- Fulgi de nuca de cocos
- Alune de padure maruntite
- Cacao pudra
CITESTE 3 DESERTURI AYURVEDICE, GUSTOASE SI SANATOASE
Preparare:
Se topeste uleiul de cocos la foc mic si se toarna intr-un bol. Se adauga sarea si siropul de artar/agave sau mierea, apoi se amesteca pana la omogenizare. Se adauga pudra de cacao si se amesteca bine. In timpul amestecarii, se toarna apa rece, cate o jumatate de lingurita.
Se acopera bolul cu folie alimentara si se lasa la congelator timp de 30 de minute sau pana cand mixtura de ciocolata devine solida. Cand se scoate de la congelator, amestecul trebuie sa fie solid, dar maleabil. Se ia cate o lingurita si se rotunjeste in maini, sub forma de trufa. Se decoreaza cu toppingul dorit. Trufele se pot pastra la frigider timp de o saptamana si jumatate, iar la congelator timp de o luna.
*In februarie 2019 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.