O tocana de dovleac cu mar te va incalzi in zilele reci de toamna. Iata cum o poti prepara!
Ingrediente:
- Ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 4-5 catei de usturoi maruntiti
- 1 cana de varza Kale maruntita
- 1 conserva de rosii maruntite
- 1 cana de piure de dovleac
- 4 cani de supa de legume
- 2 mere curatate de coaja si maruntite
- 1 lingurita de patrunjel uscat
- 1 lingurita de boia de ardei iute sau dulce
- piper negru macinat
- un praf de piper cayenne
- ½ lingurita de oregano
Citeste: RETETA VEGANA: CHIFTELE DE QUINOA IN SOS DE COCOS SI TURMERIC
Mod de preparare
Intr-o tigaie, incinge uleiul la foc mic. Soteaza ceapa maruntita cateva minute, adauga apoi usturoiul. Completeaza cu varza kale si mai soteaza un minut inainte de a adauga rosiile din conserva, piureul de dovleac, supa de legume, merele maruntite, dar si toate condimentele. Amesteca bine si lasa focul mic, apoi fierbe mancarea timp de 30 de minute. La final, serveste tocana in boluri – o poti asezona cu piper negru macinat.