Prepara o reteta ayurvedica care te va incalzi in zilele reci de final de toamna - iata cum gatesti o supa de kale si morcov, asezonata cu ghimbir si chimen.
Aceasta supa are abilitatea de a ameliora problema refluxului gastroesofagian, diminuand astfel arsurile. Totodata, supa de kale si morcov va accelera tranzitul intestinal, remediind afectiunile gastrointestinale minore.
Citeste: RETETA VEGETARIANA DE TOAMNA: RISOTTO CU DOVLEAC PLACINTAR
Pentru a prepara aceasta supa ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 4 morcovi intregi
- ½ lingurita de chimen
- o bucata de 2-3 cm de ghimbir
- 200 g de varza kale
- ¼ limeta
- ½ lingura de sare de mare
- 1 lingura de ulei de floarea soarelui
Curata si toaca varza kale si morcovii. Pune-le intr-o oala si acopera-le cu apa. Completeaza cu celelalte ingrediente si aprinde focul. Fierbe pana cand legumele, in special morcovul, se inmoaie apoi opreste focul si serveste supa calda.
Citeste: DESERT AYURVEDIC DE SEZON: PARA IN CRUSTA CROCANTA CU GHIMBIR